אודות

כמו החול, הגלים, הבריזה, כך גם יוליה היא חלק בלתי נפרד מהים.
מאז 2006 אנחנו חיים, נושמים, טועמים ואוהבים את הים של תל אביב.
יוליה, שנפתחה על ידי המסעדנים מיכה סול ודני איתן היא מסעדת דגים ופירות ים.
התפריט שלנו מורכב מחומרי גלם איכותיים, ייחודיים ומשובחים. דגים ופירות ים מגיעים מדי יום למטבח, היישר מהרשת ולאחר שנבחרו ונבררו בקפידה על ידי מיכה סול. דגי ים מיוחדים כמו מאי מאי, בן גוריון, פלמידות ועוד, מככבים בספיישלים מפתיעים ומלאי דמיון.
אתם מוזמנים כל ימות השבוע לחויה שלמה ומושלמת מול הים: מקפה וארוחות בוקר, עד לבירה וארוחת צהריים על הדק שטוף השמש, קוקטייל על הבר ועד לארוחה מגוונת ומיוחדת מול הים, או בחלל הפנימי המעוצב.
בואו ליהנות מים של טעמים!